|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 23 Τόπος: Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων: 1047 Registration date: 12/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Δευ Feb 23, 2009 4:33 pm | |
| τπτ γλυκια μου!!!!!!!!!!! |
|
 | |
Rozmari Golden Eyed Vampires

Ηλικία: 27 Τόπος: Αthens Αριθμός μηνυμάτων: 1723 Registration date: 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi
Special ability: Playing in the New Moon Movie
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 1:10 pm | |
| Mιας και χθες εψανχα απο ενα βιντεο του New moon το τραγουδι και μαθαμε οτι ειναι απο το Ρωμαιος κ Ιουλιετα την προτεινω σαν ταινια εγω ειχα ριξει πολυ κλαμα τοτε.Χτυπιομουν για μερες που δεν τα καταφεραν με τον ερωτα τους και πολυ κλαμα με τον Λεοναρντο μ αρεσει πολυ το πως κλαει στη ταινια το κανει αληθινο. Το μονο που δεν μ αρεσε ηταν που ηταν καθαρα τα λογια του θεατρικου.
Οριστε και βιντεο με το τραγουδι απο R & J
http://www.youtube.com/watch?v=mhenP02bnF8&feature=related
(δεν ηξερα πως αλλιως να το ποσταρω και μου αρεσε και ηθελα να δειτε το βιντεακι) |
|
 | |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 22 Τόπος: Athens Αριθμός μηνυμάτων: 1250 Registration date: 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella
Special ability: Shield Against Physical Attacks
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 2:11 pm | |
| Πολυ καλη ιδεα αυτο το τοπικ!!!!Υπαρχουν απιστευτα πολλες ταινιες που μ'αρεσουν...οπως πολλες ειπατε μ'αρεσε παρα πολυ το "notebook" ,το"P.S.I love you" και το "sweet november"!!!Βεβαια πολυ κλαμα ολες¨)!!Ακομη μ'αρεσουν πολυ οι ταινιες με χορο...το "step up",το "center stage",το"make it happen" και αλλες πολλες!Ακομη πολυ καλες ειναι και το "cutting edge" και το "πριγκιπισσα του παγου"...και οι 2 ειναι με πατιναζ,ειδικα η πρωτη ειναι πολυ ρομαντικη!!Αν σας αρεσουν τα θριλερ εμενα μ'αρεσε πολυ "ο χρησμος της πεταλουδας",το "νεκρικη σιγη",το "the blair witch project",το "κρυφτο",το "the half light" και αλλες πολλες!!Καλα ταινιες που δεν βγηκαν καλες εχω δει απειρες...η τελευταια που ειδα και ηταν ελεεινη ηταν το "γαμος εξπρες"!μπλιαχ  |
|
 | |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 22 Τόπος: Athens Αριθμός μηνυμάτων: 1250 Registration date: 02/03/2009
Special ability: Shield Against Physical Attacks
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 2:13 pm | |
| Πολυ καλη ιδεα αυτο το τοπικ!!!!Υπαρχουν απιστευτα πολλες ταινιες που μ'αρεσουν...οπως πολλες ειπατε μ'αρεσε παρα πολυ το "notebook" ,το"P.S.I love you" και το "sweet november"!!!Βεβαια πολυ κλαμα ολες¨)!!Ακομη μ'αρεσουν πολυ οι ταινιες με χορο...το "step up",το "center stage",το"make it happen" και αλλες πολλες!Ακομη πολυ καλες ειναι και το "cutting edge" και το "πριγκιπισσα του παγου"...και οι 2 ειναι με πατιναζ,ειδικα η πρωτη ειναι πολυ ρομαντικη!!Αν σας αρεσουν τα θριλερ εμενα μ'αρεσε πολυ "ο χρησμος της πεταλουδας",το "νεκρικη σιγη",το "the blair witch project",το "κρυφτο",το "the half light" και αλλες πολλες!!Καλα ταινιες που δεν βγηκαν καλες εχω δει απειρες...η τελευταια που ειδα και ηταν ελεεινη ηταν το "γαμος εξπρες"!μπλιαχ  |
|
 | |
Marilou Twilight Human

Ηλικία: 23 Τόπος: A8ina Αριθμός μηνυμάτων: 23 Registration date: 03/03/2009
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 3:32 pm | |
| Καλά το Twilight εννοήτε...μετα θα ελεγα τo P.S I LOVE YOU ειναι απλα καταπληκτικο!!Σε κατι πιο περιπετεια και κωμωδια τρελενομαι για το Rush Hour 1,2,3 Με τον Τσακι Τσαν και τον Κρις Τακερ..Οπως και το Ο κινεζος θα χτυπησει τρεις φορες παλι με τον Τσακι Τσαν και εκεινο τον Ξανθο που δεν θυμαμαι πως τον λενε.Σαν θριλερ το Σε Βλεπω (ολα) πιστευω ειναι απο τα πιο εξυπνα και αγαπημενα μου...Βλεπω τον θανατο σου 1.2.3 μου αρεσει πολυ Underworld φυσικα Blade 1,2,3...και αρκετα ακομα...Σαν επιστημονικη φαντασια καλο ειναι το Χ-ΜΕΝ.Ρομαντικα ειναι καλα κ τα Ερωτας διχως παρον που εχει ξαναναφερθει, Τιτανικος που ειναι κλασσικο, Α Walk to Remember Πολυ καλο και αυτο και το Love actually...
εχει κ αλλα αλλα δεν μου ερχονται! :suspect: |
|
 | |
magic princess New Moon Victim

Ηλικία: 26 Αριθμός μηνυμάτων: 292 Registration date: 15/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 4:36 pm | |
| Η τελευταια ταινια που ειδα και μου αρεσε παρα πολυ ειναι το Slumdog Millionaire. Πραγματικα υπεροχο!!! Συμφωνω με ολα τα βραβεια που πηρε...  |
|
 | |
annabell Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 25 Τόπος: ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων: 759 Registration date: 29/01/2009
Special ability: Playing in the New Moon Movie
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 5:14 pm | |
| | Marilou έγραψε: | Καλά το Twilight εννοήτε...μετα θα ελεγα τo P.S I LOVE YOU ειναι απλα καταπληκτικο!!Σε κατι πιο περιπετεια και κωμωδια τρελενομαι για το Rush Hour 1,2,3 Με τον Τσακι Τσαν και τον Κρις Τακερ..Οπως και το Ο κινεζος θα χτυπησει τρεις φορες παλι με τον Τσακι Τσαν και εκεινο τον Ξανθο που δεν θυμαμαι πως τον λενε.Σαν θριλερ το Σε Βλεπω (ολα) πιστευω ειναι απο τα πιο εξυπνα και αγαπημενα μου...Βλεπω τον θανατο σου 1.2.3 μου αρεσει πολυ Underworld φυσικα Blade 1,2,3...και αρκετα ακομα...Σαν επιστημονικη φαντασια καλο ειναι το Χ-ΜΕΝ.Ρομαντικα ειναι καλα κ τα Ερωτας διχως παρον που εχει ξαναναφερθει, Τιτανικος που ειναι κλασσικο, Α Walk to Remember Πολυ καλο και αυτο και το Love actually...
εχει κ αλλα αλλα δεν μου ερχονται! :suspect: |
ax tha simfwnisw apolyta mazi sta simeia pou anafereis apo to underworld kai katw...einai oi agapimenes mou tainies...pio poly bebaia to a walk to remember...to exw dei ametrites fores...exw xasei to metrima... tha simperilavw kai to sweet november kai to sigxroni statopouta....xaxaxa eimai ligo xazoromantiki eksou oti aresoun tetoies tainies.... den mou aresoun poly ta thriller sinithws blepw otan eimaste polla atoma mazemena kai ayto giati gelame kai den parakolouthw me noima tis skines tromou |
|
 | |
Ειrιnι Eclipse Bitten

Ηλικία: 19 Τόπος: xalandri Αριθμός μηνυμάτων: 407 Registration date: 18/01/2009
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Τετ Mar 04, 2009 7:06 pm | |
| αχχ οντως η συνχρονη σταχτοπουτα ειναι παρα πολυ ωραια βασικα ολες της χιλαρυ νταφ xD και το raise your voice ειναι η αγαπημενη μου δικη της ταινιια |
|
 | |
hobo Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 21 Τόπος: θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων: 2196 Registration date: 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice
Special ability: Mind Reading
 | |
 | |

Ηλικία: 23 Τόπος: Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων: 1047 Registration date: 12/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Πεμ Mar 05, 2009 12:01 pm | |
| πολυ ωραιες ταινιες επισης:
Ο πατριωτης, Βασιλιας Αρθουρος, περιφανεια και προκαταληψη, Μπατμαν:ο σκοτεινος ιπποτης, awake(τελειο θριλερ), mamma mia, into the wild, no reservation, swing vote, the reader(φετινο), V for Ventetta(κορυφαιο) |
|
 | |
angepsi Cullen Queens

Ηλικία: 22 Τόπος: Athens Αριθμός μηνυμάτων: 3083 Registration date: 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Newborns
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Πεμ Mar 05, 2009 7:27 pm | |
| το awake οταν το ειδα ειχα τρομαξει και μου εχει μεινει φοβος για τις εγχειρησεις απο τοτε...........  αλλα γενικα σαν θριλερ ηταν πολυ καλο |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Πεμ Mar 05, 2009 8:51 pm | |
| κι εμενα το ιδιο! αλλα ηταν τοσο αληθινο!!!κι εγω πραγματικα ειχα τρομαξει με αυτο! |
|
 | |
Princess Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 18 Αριθμός μηνυμάτων: 1097 Registration date: 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi
Special ability: Future Telling
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Πεμ Mar 05, 2009 9:11 pm | |
| Το Confession of a Shopaholic πρεπει να ειναι καλη ταινια. Δεν την εχω δει αλλα θελω να τη δω! Νομιζω 5 Μαρτιου (δλδ σημερα) ερχεται Ελλαδα. Ειναι βιβλιο που γινεται ταινια! |
|
 | |
hobo Midnight Sun Vampire

Ηλικία: 21 Τόπος: θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων: 2196 Registration date: 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Πεμ Mar 05, 2009 11:14 pm | |
| Tropic Thunder (θεος ο Robert Downy Jr!!!) Pineapple Express (ολα τα λεφτα ο James Franco!!) In Bruges (Colin Farell και Ralph Fiennes δε λεω τιποτα αλλο..) Ο Χορος των τερατων (ο Heath δινει ρεστα!!!!  ) Wanted Atonement Sleuth / παιχνιδια μυαλου ( Michael Cane και Jude Law....!!!! και αυτο ειναι ωραιο σε συγκριση με το πρωτο...) |
|
 | |
SilverMusk Golden Eyed Vampires

Ηλικία: 33 Τόπος: Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων: 2192 Registration date: 14/01/2009
Special ability: Future Telling
 | Θέμα: Απ: Ξένες ταινίες (1) Πεμ Mar 05, 2009 11:20 pm | |
| το underworld rise of the lycans το έχει δει καμιά σας? με τον λυκάνθρωπο που ερωτεύετε βρικόλακα... |
|
 | |
|